SasArtCreation CREATIEVE WORKSHOPS op aanvraag, zijn is er speciaal voor groeps-activiteiten! Scroll naar beneden en bekijk welke workshop het beste past bij uw seminar, groepsuitje, feestje, retreat, verdieping etc. Workshops kunnen qua thematiek worden toegespitst op de groep en gelegenheid. Vraag gerust vrijblijvend informatie aan.

Workshops Schilderen

In deze workshop maakt iedere deelnemer een individueel kunstwerk. Door verschillende oefeningen warm je jouw creatieve motor op. We schilderen vanuit een abstracte en decoratieve invalshoek, al experimenterend met materiaal en technieken ontvouwt jouw persoonlijk schilderij. 

Duur: 2 uur

Workshop Groeps-Schilderen

Een gezamenlijk Kunstwerk creëren! In de workshop Schilderen gebruiken we verf en werken we op groot schilders-canvas of stevig karton. De nadruk ligt in deze workshop op kleurgebruik, vlakverdeling

en decoratief werken. Thema wordt aangepast aan groep. De groepsdynamiek en ieders persoonlijke inzet dragen bij aan het uiteindelijke resultaat!

Duur: 2 uur.

Workshop ZenTekenen

ZenTekenen is een ontspannen en laagdrempelige tekenworkshop. In deze workshop ga je een individuele tekening maken.  Door lijn voor lijn in een flow, repeterende motieven op papier te zetten, ontstaan verrassende afbeeldingen. Tijdens deze workshop zullen diverse motieven de revue passeren en wordt je ook uitgedaagd je eigen fantasie te gebruiken. Tekenervaring niet noodzakelijk.

Duur: 2 uur.

SoulCollage®  Workshop

Ervaar de kracht van beeldtaal in deze workshop SoulCollage® . Intuïtief gekozen afbeeldingen vormen al knippend, scheurend en plakkend je SoulCollage®-kaarten. Deze zelfgemaakte collage-kaarten geven je tijdens het SoulCollage®-proces diepe, bijzondere en mooie inzichten.  SoulCollage® is een ware ontdekkingsreis.

Duur: 2,5 tot 3 uur.

Visionboard2.JPG

Een VisionBoard maken is niet alleen leuk, maar laat je ook bewust bezig zijn met wat voor jou belangrijk is! Deze creatieve verdiepings-workshop laat je stil staan waar jij nou écht die sprankel van krijgt in je leven? Visionboard en de Droomdoelen maken jouw verlangens, ankers en doelen zichtbaar en helpen je deze te ondersteunen.

  • Vision-Board; maken van een grote persoonlijke collage die visueel maakt wat voor jou belangrijk is.

  • Droomdoelen; mindmap maken van je  doelen met daaraan gekoppeld actieplan.

Duur:  4 uur.

© SasArtCreation designed by Sasja Cappendijk      |    KvK 51525410     |  

 Nijmegen, The Artist's Way,  Creatieve Workshops,  Art Sasja Cappendijk

  • Facebook SasArtCreation
  • Pinterest

 Schrijf je in voor de nieuwsbrief

inspiratie | activiteiten | updates