SasArtCreation CREATIEVE WORKSHOPS op aanvraag, zijn is er speciaal voor groeps-activiteiten! Scroll naar beneden en bekijk welke workshop het beste past bij uw seminar, groepsuitje, feestje, retreat, verdieping etc. Het aanbod bestaat uit workshops voor volwassenen (rood) en kinderen (groen). Workshops kunnen qua thematiek worden toegespitst op de groep en gelegenheid.

WORKSHOPS VOLWASSENEN

Krachtstokken

Een krachtstok is een krachtvoorwerp gemaakt vanuit persoonlijke intenties. Binnen elke versiering leg je je eigen boodschap. Je kiest een mooie houten tak die je met

aandacht gaat versieren met bv. leer, schelpen,  steentjes, touwtjes, kruiden, beschilderingen etc.  Er zijn voldoende materialen aanwezig, maar je mag ook persoonlijke objecten meenemen die je er graag in wilt verwerken. 

Duur:  2 uur

Workshops Schilderen

In deze workshop maakt iedere deelnemer een individueel kunstwerk. Door verschillende oefeningen warm je jouw creatieve motor op. We schilderen vanuit een abstracte en decoratieve invalshoek, al experimenterend met materiaal en technieken ontvouwt jouw persoonlijk schilderij. 

Duur: 2 uur

Workshop Groeps-Schilderen

Een gezamenlijk Kunstwerk creëren! In de workshop Schilderen gebruiken we verf en werken we op groot schilders-canvas of stevig karton. De nadruk ligt in deze workshop op kleurgebruik, vlakverdeling

en decoratief werken. Thema wordt aangepast aan groep. De groepsdynamiek en ieders persoonlijke inzet dragen bij aan het uiteindelijke resultaat!

Duur: 2 uur.

Workshop ZenTekenen

ZenTekenen is een ontspannen en laagdrempelige tekenworkshop. In deze workshop ga je een individuele tekening maken.  Door lijn voor lijn in een flow, repeterende motieven op papier te zetten, ontstaan verrassende afbeeldingen. Tijdens deze workshop zullen diverse motieven de revue passeren en wordt je ook uitgedaagd je eigen fantasie te gebruiken. Tekenervaring niet noodzakelijk.

Duur: 2 uur.

SoulCollage®  Workshop

Ervaar de kracht van beeldtaal in deze workshop SoulCollage® . Intuïtief gekozen afbeeldingen vormen al knippend, scheurend en plakkend je SoulCollage®-kaarten. Deze zelfgemaakte collage-kaarten geven je tijdens het SoulCollage®-proces diepe, bijzondere en mooie inzichten.  SoulCollage® is een ware ontdekkingsreis.

Duur: 2,5 tot 3 uur.

Visionboard2.JPG

Een VisionBoard maken is niet alleen leuk, maar laat je ook bewust bezig zijn met wat voor jou belangrijk is! Deze creatieve verdiepings-workshop laat je stil staan waar jij nou écht die sprankel van krijgt in je leven? Visionboard en de Hugs maken jouw verlangens, ankers en doelen zichtbaar en helpen je deze te ondersteunen.

  • Vision-Board; maken van een grote persoonlijke collage die visueel maakt wat voor jou belangrijk is.

  • HUG's (Huge Unbelievable Goals); methode waarbij je je doelen specifiek maakt en in hanteerbare stappen op deelt.

Duur:  3 uur.

KINDER WORKSHOPS

Krachtstokken

Een krachtstok is een stok met kracht. De stokken werden al gebruikt door oa indianen bij rituelen. Maar ook in andere culturen. Je kiest een mooie houten tak die je met aandacht gaat versieren met bv. leer, schelpen,  steentjes, touwtjes, spijkers, beschilderingen etc.  Er zijn voldoende materialen aanwezig. Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf 9/10 jaar. Naast de facilitator is een ouder actief aanwezig om mee te begeleiden.

Duur:  2 uur