THE ARTIST'S WAY

CURSUS

Laten we creativiteit vieren!

Het boek "The Artist's Way" geschreven door Julia Cameron

is de methode om blokkades op te heffen die onze creatieve vermogens in de weg staan.  Het boek helpt je om meer zicht en grip op jouw droomdoelen en verlangens te krijgen en je negatieve overtuigingen op te ruimen. Geschreven voor iedereen die meer vanuit zijn creativiteit wil leven, zijn creatieve kracht wil ontdekken en zijn innerlijke kunstenaarskind de ruimte wil geven!

Wie het boek leest en de oefeningen en tools gebruikt, zal herkennen dat de mate van onze creativiteit voornamelijk met onze mindset te maken heeft.  The Artist's Way, helpt je die creativiteit weer terug te vinden die je leven kleur geeft! 

Het boek "The Artist's Way" is online te bestellen Nederlandstalig/ Engelstalig.

Verlang jij ernaar je creatieve sparkel terug vinden? Schud je belemmeringen van je af en laat je creatieve energie stromen!  The Artist's Way brengt je volop inspiratie en helpt je om meer vanuit je creativiteit te leven, zowel in je dagelijkse bezigheden als op artistiek gebied.  "The Artist's Way", gaat over het verbinding maken met jouw persoonlijke creativiteit. In de training vormt het gelijknamige boek de leidraad, met als krachtige plus dat je ook écht creatief aan de slag gaat! 

The Artist's Way is een 10-delige life cursus die gegeven wordt in het atelier SasArtCreation te Nijmegen.

Kom erbij! Ontdek, herstel, activeer jouw creatieve zelf! Boost je inspiratie en creatieve flow met

The Artist’s Way

Wie is die meid die je begeleid

Sasja Cappendijk

Kunstenaar | Creative Facilitator

Ondanks mijn creatief doorspekte achtergrond, voelde ik mij een tijd lang creatief stil staan en daardoor een stukje minder mijzelf. 

The Artist’s Way, heeft mijn creatieve antenne weer aan gezet, bij zowel dagelijkse als artistieke bezigheden.

Mijn enthousiasme over The Artist's Way heeft geleid tot het vormen van deze cursus.  Door de groepsdynamiek en daadwerkelijk creatief aan de slag te gaan, ondersteun je elkaar in het proces, wat een inspirerende flow voortbrengt.

Mijn kunstzinnige achtergrond geeft mij veel vaardigheden die dit pad ondersteunen.  Ik ben opgeleid aan de Design Academy

Eindhoven, Kunst Academie Arendonk en gecertificeerd SoulCollage® facilitator. 

meer weten ; klik hier

En Corona dan?

Creatieve interactie, groepsdynamiek, het draagt allemaal bij aan het plezier van creëren en je happy voelen. Het atelier is ruim én ik werk met kleine groepjes van max. 5 deelnemers.  Ieder heeft eigen werkplek met voldoende afstand. Hygiene maatregelen zijn getroffen. Data zijn onder voorbehoud van rivm-richtlijnen. Data kunnen evt. verschoven/geannuleerd worden. Indien er geen voortgang kan plaatsvinden, wordt resterende cursus bedrag aan je terugbetaald. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan gerust contact op.

Let the magic begin!

MIS NIETS!

Ben de eerste die weet over nieuwe collecties, workshops/cursus en inspiratietips

CURSUS & WORKSHOPS

ABSTRACT SCHILDEREN

THE ARTIST'S WAY

TESTIMONIALS

ART SHOP

VERZENDEN & RETOUR

ALGEMENE VOORWAARDEN

SAMENWERKING

  • Facebook Social Icon
  • YouTube
  • Pinterest
  • Instagram

© SasArtCreation designed by Sasja Cappendijk      |    KvK 51525410     |  

 Nijmegen, The Artist's Way,  Creatieve Workshops,  Art Sasja Cappendijk