THE ARTIST'S WAY

CURSUS

Verlang jij ernaar je creatieve sparkel terug vinden?!  Wil je aan de slag met hart en handen, zoek je een veilige en gezellige basis om je creativiteit te boosten?

Wil je meer bezieling leggen in de dingen die je doet, je belemmeringen afschudden en je creatieve energie laten stromen?  The Artist's Way brengt je volop inspiratie en helpt je om meer vanuit je creativiteit te leven, zowel in je dagelijkse bezigheden als op artistiek gebied.  "The Artist's Way", gaat over het verbinding maken met jouw persoonlijke creativiteit. In de training vormt het gelijknamige boek de leidraad, met als krachtige plus dat je ook écht creatief aan de slag gaat! Lees snel verder over het boek en de cursus en gun jezelf deze bijzondere ontdekkingsreis.

Het boek "The Artist's Way" geschreven door Julia Cameron

is de methode om blokkades op te heffen die onze creatieve vermogens in de weg staan.  Het boek  bestaat uit 12 hoofdstukken waarbij steeds het herstellen van een bepaalde innerlijke laag centraal staat. The Artist's Way geeft je meer zicht en grip op jouw droomdoelen en verlangens en helpt je negatieve overtuigingen op te ruimen.  Geschreven voor iedereen die meer vanuit zijn creativiteit wil leven, zijn creatieve kracht wil ontdekken en zijn innerlijke kunstenaarskind de ruimte wil geven!

Wie het boek leest en de oefeningen en tools gebruikt, zal herkennen dat de mate van onze creativiteit voornamelijk met onze mindset te maken heeft.  The Artist's Way, helpt je die creativiteit weer terug te vinden die je leven kleur geeft! 

Het boek "The Artist's Way" van Julia Cameron is online te bestellen Nederlandstalig/ Engelstalig.

De training/cursus bestaat uit 10 workshops van ieder 2,5 uur, geïnspireerd op het boek "The Artist's Way".  De cursusdata zijn op zaterdag in de maanden februari, maart, april, mei. De cursus is zo samengesteld dat alle hoofdstukken aan bod komen. (workshops zijn niet los te volgen)​

Zo ziet een workshop eruit:

  • Verdieping inhoud thema's van het boek:   tijd voor een kop thee en het delen van ervaringen. Uitlichten van hoofdpunten uit het wekelijkse thema.  Schrijfoefeningen in je persoonlijke schrift.

  • ​Vrijmaken van creatieve energie: Even je dagelijkse beslommeringen van je afschudden en thuiskomen bij jezelf door bv. geleide meditatie of beweging.

  • Creativiteit:  Verwerking van het thema, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende werkvormen zoals ; Collage (Visionboard en SoulCollage®), Schilderen, Tekenen, 3D-object maken en schrijfoefeningen.

Deelname:  €340 

10 workshops inclusief btw. en workshop-materiaal (exclusief het boek). 
 


 

Locatie Atelier

Molukkenstraat 1 te Nijmegen. 

Op 12 min. loopafstand van centrum.

Wie begeleid je: Sasja Cappendijk

Kunstenaar | Creative Facilitator 

Ondanks mijn creatief doorspekte achtergrond, voelde ik mij een tijd lang creatief stil staan en daardoor een stukje minder mijzelf. 

The Artist’s Way, heeft mij mijn zelfvertrouwen en plezier in het creëren terug gegeven.  De creatieve antenne staat weer aan bij zowel dagelijkse bezigheden als bij het waarnemen van de schoonheid en wonderen die mij omringen.

Mijn enthousiasme over The Artist's Way heeft geleid tot het vormgeven van deze cursus.  Door de groepsdynamiek

en daadwerkelijk creatief aan de slag te gaan, ondersteun je elkaar in het proces, wat een inspirerende gezamenlijke energie oplevert.

Mijn kunstzinnige achtergrond geeft mij veel vaardigheden die dit pad ondersteunen.  Ik ben opgeleid aan de Design Academy

Eindhoven, Kunst Academie Arendonk en gecertificeerd SoulCollage® facilitator. 

AANMELDEN THE ARTIST'S WAY - CURSUS

Ontdek, herstel, activeer jouw creatieve zelf!

Boost je inspiratie en creatieve flow met

The Artist’s Way-training. 

En Corona dan?

Creatieve interactie, groepsdynamiek, het draagt allemaal bij aan het plezier van creëren en je happy voelen. Het atelier is 57m² is ruim én ik werk met kleine groepjes van max. 5 deelnemers.  Ieder heeft eigen werplek met voldoende afstand. Hygiene maatregelen zijn getroffen. Data zijn onder voorbehoud van rivm-richtlijnen. Data kunnen evt. 

verschoven/geannuleerd worden. Indien er geen voortgang kan plaatsvinden, wordt resterende cursus bedrag aan je terugbetaald. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan gerust contact op.

Let the magic begin!

 Stuur mij nieuws en inspiratie!