top of page
The Artist's Way

 THE ARTIST'S WAY
RETRAIT

Laat je creativiteit stromen met The Artist's Way!

Verlang jij ernaar die sparkel terug vinden die jouw creatieve energie weer laat stromen?

Echt, creativiteit is aangeboren, maar soms ben je het onderweg kwijt geraakt. Herkenbaar? Zit jouw creativiteit in een donker hoekje te wachten totdat jij de ramen open gooit?

The Artist's Way retrait, is een heerlijke combinatie van persoonlijke verdieping en Kunst-Zinnigheid. 

Het gaat over het verbinding maken met je persoonlijke creativiteit.

De 2 daagse retrait is met zorg samengesteld waarbij het gelijknamige boek van schrijfster Julia Cameron de inspiratiebron vormt. Je gaat daadwerkelijk creatief aan de slag met boeiende opdrachten. Samen het creatieve vuur delen, elkaar inspireren en motiveren zijn de krachtige pillars van deze 2-daagse.  Tijdens de cursus werk je aan verschillende creatieve oefeningen en met technieken als collage, schrijfoefeningen, tekenen en beweging.  Het creatieve proces is daarin het belangrijkste aspect. De retrait is bedoeld voor volwassenen mét of zonder artistieke ervaring. Wil jij je creativiteit boosten, dan is dit de plek.

Talloze redenen om mee te doen

 

  • The Artist's Way staat al jaren te wachten op je boekenplank en je hebt ff een duwtje nodig

  • Je hebt het boek niet, hoeft het ook niet, maar verlangt naar een creatief dompelbad

  • Je hebt je al vaak voorgenomen creatief aan de slag te gaan, maar hebt een zwengel nodig

  • Het duveltje op je schouder blijft maar schetteren dat je niet goed genoeg bent

  • Het stroopt allemaal even niet en iets moet worden doorbroken

  • Je snakt naar een uitje met gelijkgestemden

  • Je zoekt verbinding met je creativiteit

  • Je bent even helemaal klaar met zorgen voor een ander en hebt me-time nodig

  • iets anders, anything will do! Je bent welkom

Boek The Artist's Way

HET BOEK "THE ARTIST'S WAY" ALS INSPIRATIEBRON

De cursus haalt haar inspiratie uit het boek "The Artist's Way", geschreven door Julia Cameron. Een besteller uit 1992 die wereldwijd een enorme schare fans kent. Wie het boek leest en de oefeningen en tools gebruikt, zal herkennen dat de flow van onze creativiteit voornamelijk met onze mindset te maken heeft.  The Artist's Way, helpt je die creativiteit weer terug te vinden die je leven meer glans geeft. De schrijfster heeft een prachtige "route" uitgestippeld die je helpt blokkades op te heffen die je creatieve vermogens in de weg staan.  Het boek geeft zicht op jouw droomdoelen en verlangens en de negatieve overtuigingen die je hebt ontwikkeld. Geschreven voor iedereen die meer vanuit creativiteit wil leven, creatieve kracht wil ontdekken en zijn innerlijke kunstenaarskind de ruimte gunt! 

Het boek "The Artist's Way" is online te bestellen Nederlandstalig/ Engelstalig en valt buiten de cursuskosten. Het is niet noodzakelijk om in het bezit van het boek te zijn voor deze reatrait.

PLANNING

Ik ben druk aan het broeden en plannen en zal zo snel mogelijk met data en locatie komen. Indien je interesse hebt in de retrait The Artist's Way, schrijf je in voor de nieuwsbrief (onderaan homepage), zodat je nieuwe data niet misloopt of stuur mij een mailtje zodat ik je gericht op de hoogte kan houden

The Artist's Way Retrait

Wie is die meid die je begeleid
Sasja Cappendijk
Kunstenaar | Creatief Facilitator

Selfie Sasja, Facilitator The Artist's Way

Hoi, mijn naam is Sasja Cappendijk en ik hoop binnenkort life  kennis met je te mogen maken. Ik vertel je graag wat over mijzelf en mijn creatief proces.

Ondanks mijn creatief doorspekte achtergrond, voelde ik mij een tijd lang creatief stil staan en daardoor een stukje minder mijzelf.  De ontdekking van het boek "The Artist’s Way", heeft ervoor gezorgd dat ik weer in verbinding kwam met mijn creativiteit, zowel in dagelijkse als artistieke bezigheden. Ik heb het ervaren als een wonderlijk proces dat me veel inzichten heeft geschonken.

Enthousiast als ik ben over het boek....toch miste ik de inspirerende flow van een groepsproces tijdens deze "solo-reis". Dit heeft mij ertoe gezet een cursus te ontwerpen waarbij de groepsdynamiek ervoor zorgt dat je je dragen voelt en waarbij gevarieerde creatieve opdrachten je creatieve motor een zwier geven.

Mijn kunstzinnige achtergrond geeft mij veel vaardigheden om jou tijdens dit proces te ondersteunen. Ik ben opgeleid aan de Design Academy Eindhoven, Kunst Academie Arendonk, ben gecertificeerd SoulCollage® facilitator en heb in talloze kunstzinnige vijvers gevist. Tevens heb ik een bijzondere interesse op het gebied van persoonlijke groei.

meer weten over mij? ; klik hier
bottom of page