The artist's way-min.jpg

 THE ARTIST'S WAY
CURSUS

Laat je creativiteit weer stromen met The Artist's Way!

Verlang jij ernaar je creatieve sparkel terug vinden die jouw creatieve energie weer laat stromen?

Echt, creativiteit is aangeboren, maar soms, of misschien al heel lang, ben je het onderweg kwijt geraakt. Herkenbaar? Zit jouw creativiteit al heel lang in een donker hoekje te wachten totdat jij het raam open zet?

The Artist's Way cursus, is een heerlijke combinatie van persoonlijke verdieping en Kunst-Zinnigheid. De 10-delige life-cursus "The Artist's Way", gaat over het verbinding maken met jouw persoonlijke creativiteit.

De cursus is met zorg samengesteld waarbij het gelijknamige boek van schrijfster Julia Cameron als uitgangspunt is genomen. De krachtige plus van de cursus is dat je daadwerkelijk  creatief aan de slag gaat, elkaar inspireert en motiveert!  Tijdens de cursus werk je aan verschillende creatieve opdrachten/oefeningen met technieken als collage, schilderen, schrijfoefeningen, tekenen en beeldend werk waarbij het proces voorop staat.

De cursus is bedoeld  voor volwassen en je hoeft  geen ervaring te hebben.

Boek The Artist's Way

OVER HET BOEK

De cursus haalt haar inspiratie uit het boek "The Artist's Way", geschreven door Julia Cameron. Een besteller uit 1992 nog steeds wereldwijd veel fans kent. Wie het boek leest en de oefeningen en tools gebruikt, zal herkennen dat de mate van onze creativiteit voornamelijk met onze mindset te maken heeft.  The Artist's Way, helpt je die creativiteit weer terug te vinden die je leven. De schrijfster heeft een prachtige "route" uitgestippeld die je helpt blokkades op te heffen die onze creatieve vermogens in de weg staan.  Het boek helpt je om meer zicht op jouw droomdoelen en verlangens te krijgen en je negatieve overtuigingen te vervagen. Geschreven voor iedereen die meer vanuit creativiteit wil leven, creatieve kracht wil ontdekken en zijn innerlijke kunstenaarskind de ruimte gunt! 

Het boek "The Artist's Way" is online te bestellen Nederlandstalig/ Engelstalig is exl. cursuskosten.

Workshop 1:   3 februari
Gevoel van veiligheid herstellen

10.00-12.30u

Workshop 2:   17 februari
Gevoel van identiteit herstellen

 10.00-12.30u

Workshop 3:   3 maart
Gevoel van kracht & integriteit herstellen

10.00 -12.30u

Workshop 4:   17 maart
Gevoel van mogelijkheden herstellen

10.00 - 12.30u

Workshop 5:   31 maart
Gevoel van overvloed herstellen

10.00 - 12.30u

Workshop 6:   14 april
Een gevoel van verbinding herstellen

10.00 - 12.30u

Workshop 7:   28 april
Gevoel van sterkte herstellen

10.00 - 12.30u

Workshop 8:  12 mei
Gevoel van compassie herstellen

10.00 - 12.30u

Workshop 9:   26 mei
Gevoel van zelfbescherming & autonomie herstellen

10.00 - 12.30u

Workshop 10:  2 juni
Gevoel van vertrouwen herstellen

10.00 - 12.30u

IMG_20200925_155338-min.jpg

Cursus van 10 workshops

Vrijdag ochtend 10.00 - 12.30 uur

Deelname €350

Geborgen groepje van max. 4 deelnemers

Locatie: Atelier SasArtCreation

Gen. de BonsKazerne 
Generaal de Bonsweg 1,  5363 ST te Velp NB(!)

CURSUS The Artist's Way 2023

Wie is die meid die je begeleid
Sasja Cappendijk
Kunstenaar | Creatief Facilitator

IMG_20171205_222054.jpg

Hoi, ik ben Sasja Cappendijk en ik hoop binnenkort life met je kennis te mogen maken. Ik vertel je graag wat over mijzelf en mijn creatief proces.

Ondanks mijn creatief doorspekte achtergrond, voelde ik mij een tijd lang creatief stil staan en daardoor een stukje minder mijzelf.  De ontdekking van het boek "The Artist’s Way", heeft ervoor gezorgd dat ik weer in verbinding kwam met mijn creativiteit, zowel in dagelijkse als artistieke bezigheden. Ik heb het ervaren als een wonderlijk proces dat me veel inzichten heeft geschonken.

Enthousiast als ik ben over het boek, toch miste ik de inspirerende flow van een groesproces tijdens mijn "solo-reis". Dit heeft mij ertoe gezet een cursus te ontwerpen waarbij de groepsdynamiek ervoor zorgt dat je je dragen voelt en waarbij gevarieerde creatieve opdrachten je creatieve motor een zwier geven.

Mijn kunstzinnige achtergrond geeft mij veel vaardigheden om jou tijdens dit proces te ondersteunen. Ik ben opgeleid aan de Design Academy Eindhoven, Kunst Academie Arendonk, ben gecertificeerd SoulCollage® facilitator en heb in talloze kunstzinnige vijvers gevist. Tevens heb ik een bijzondere interesse op het gebied van persoonlijke groei.

meer weten over mij? ; klik hier
Doe-Mee Workshops-min.jpg
collages maken TAW.jpg
blogschrijven.jpg
visionboard.JPG
mandela.jpg

MIS NIETS!

Ben de eerste die weet over nieuwe collecties, workshops/cursus en inspiratietips

IMG_20201016_161123-min.jpg