top of page
The artist's way-min.jpg

 THE ARTIST'S WAY
CURSUS

Laat je creativiteit stromen met The Artist's Way!

Verlang jij ernaar die sparkel terug vinden die jouw creatieve energie weer laat stromen?

Echt, creativiteit is aangeboren, maar soms ben je het onderweg kwijt geraakt. Herkenbaar? Zit jouw creativiteit in een donker hoekje te wachten totdat jij de ramen open gooit?

The Artist's Way cursus, is een heerlijke combinatie van persoonlijke verdieping en Kunst-Zinnigheid. De 4-delige life-cursus "The Artist's Way", gaat over het verbinding maken met jouw persoonlijke creativiteit.

De cursus is met zorg samengesteld waarbij het gelijknamige boek van schrijfster Julia Cameron als inspiratiebron is genomen. De krachtige plus van de cursus is dat je daadwerkelijk creatief aan de slag gaat, elkaar inspireert en motiveert!  Tijdens de cursus werk je aan verschillende creatieve oefeningen en met technieken als collage, schrijfoefeningen, tekenen en beeldend werk waarbij het proces voorop staat.

De cursus is bedoeld voor volwassenen. Je hoeft geen artistieke ervaring te hebben. Deze korte cursus geeft je een creatieve boost en ondersteunt je in het doorlopen van het boek The Artist's Way, maar is ook los daarvan een ervaring.

Boek The Artist's Way

HET BOEK "THE ARTIST'S WAY" ALS INSPIRATIEBRON

De cursus haalt haar inspiratie uit het boek "The Artist's Way", geschreven door Julia Cameron. Een besteller uit 1992 die wereldwijd een enorme schare fans kent. Wie het boek leest en de oefeningen en tools gebruikt, zal herkennen dat de mate van onze creativiteit voornamelijk met onze mindset te maken heeft.  The Artist's Way, helpt je die creativiteit weer terug te vinden die je leven meer glans geeft. De schrijfster heeft een prachtige "route" uitgestippeld die je helpt blokkades op te heffen die je creatieve vermogens in de weg staan.  Het boek geeft zicht op jouw droomdoelen en verlangens en de negatieve overtuigingen die je hebt ontwikkeld. Geschreven voor iedereen die meer vanuit creativiteit wil leven, creatieve kracht wil ontdekken en zijn innerlijke kunstenaarskind de ruimte gunt! 

Het boek "The Artist's Way" is online te bestellen Nederlandstalig/ Engelstalig en valt buiten de cursuskosten.

Vanwege de verhuizing van mijn atelierruimte is er voorlopig nog geen nieuwe planning voor de cursus The Artist's Way.

Indien je interesse hebt, schrijf je dan onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief, zodat je nieuwe data niet misloopt.

IMG_20200925_155338-min.jpg

CURSUS The Artist's Way 2023
op vrijdagochtend (VOL) of avond

Workshop 1:   3 februari

10.00-12.30u of 19.30 - 22.00u

Workshop 2:   17 februari

 10.00-12.30u of 19.30 - 22.00u

Workshop 3:   3 maart
 

10.00 -12.30u of 19.30 - 22.00u

Workshop 4:   17 maart
 

10.00 - 12.30u of 19.30 - 22.00u

Cursus van 4 workshops

Vrijdag ochtend 10.00 - 12.30 uur

of vrijdagavond 19.30 - 22.00 uur.

Deelname €150

Geborgen groepje van max. 4 deelnemers

Locatie: Atelier SasArtCreation

Gen. de BonsKazerne 
Generaal de Bonsweg 1,  5363 ST te Velp NB(!)

Wie is die meid die je begeleid
Sasja Cappendijk
Kunstenaar | Creatief Facilitator

IMG_20171205_222054.jpg

Hoi, mijn naam is Sasja Cappendijk en ik hoop binnenkort life  kennis met je te mogen maken. Ik vertel je graag wat over mijzelf en mijn creatief proces.

Ondanks mijn creatief doorspekte achtergrond, voelde ik mij een tijd lang creatief stil staan en daardoor een stukje minder mijzelf.  De ontdekking van het boek "The Artist’s Way", heeft ervoor gezorgd dat ik weer in verbinding kwam met mijn creativiteit, zowel in dagelijkse als artistieke bezigheden. Ik heb het ervaren als een wonderlijk proces dat me veel inzichten heeft geschonken.

Enthousiast als ik ben over het boek....toch miste ik de inspirerende flow van een groesproces tijdens deze "solo-reis". Dit heeft mij ertoe gezet een cursus te ontwerpen waarbij de groepsdynamiek ervoor zorgt dat je je dragen voelt en waarbij gevarieerde creatieve opdrachten je creatieve motor een zwier geven.

Mijn kunstzinnige achtergrond geeft mij veel vaardigheden om jou tijdens dit proces te ondersteunen. Ik ben opgeleid aan de Design Academy Eindhoven, Kunst Academie Arendonk, ben gecertificeerd SoulCollage® facilitator en heb in talloze kunstzinnige vijvers gevist. Tevens heb ik een bijzondere interesse op het gebied van persoonlijke groei.

meer weten over mij? ; klik hier
Doe-Mee Workshops-min.jpg
collages maken TAW.jpg
blogschrijven.jpg
visionboard.JPG
mandela.jpg

MIS NIETS!

Ben de eerste die weet over nieuwe collecties, workshops/cursus en inspiratietips

IMG_20201016_161123-min.jpg
bottom of page