top of page

Afgelopen weken heb ik samen met een mooie groep mensen mogen werken aan The Artist Way. Het is lastig van te voren in te schatten wat het werken met dit boek, de groep en de magische begeleiding van Sasja je gaat brengen, maar het was onevenaarbaar. Op alle levensgebieden heeft het me veel meer creativiteit en plezier gebracht alsmede inzicht hoe ik bepaalde creatieve processen in het verleden saboteerde. Ik heb moed en vertrouwen en plezier teruggevonden. Sasja is een ware kunstenaar die zich met hart en ziel toelegt op ons creatieve proces. Verassende opdrachten en diverse werkvormen en materiaalgebruik maakt dat je je innerlijke kunstenaar weer vindt en gaat waarderen.                             

~ Josien

Ik heb de cursus als heel prettig ervaren! Sasja heeft een uitnodigende en laagdrempelig manier van begeleiden. De sfeer was fijn; humor, ruimte om te delen en de diepte in te gaan en dan toch weer aan het werk! Super! Heel hartelijk dank.  

~ Marijke

Ik vond het super fijn! Het heeft weer e.e.a. in beweging gebracht. Als je het gevoel hebt niet vooruit te komen, als je de inspiratie mist, als je gewoon wat anders wilt, maar je weet nog niet precies wát… ik raad het je aan. Een enorme uitdaging , een bron van inspiratie, levenskunst en levenslust! Meer zelfvertrouwen in mijn creativiteit ontwikkelen. Ik kan nu weer vooruit. Lekker bezig zijn en mooie dingen maken. Sasja toont respect voor een ieders eigen manier van werken, voor ieders eigen proces. Alles mag niets moet! Hier ben ik je heel dankbaar voor! Dankjewel Sasja!

~ Annet Poelen

Met veel plezier heb ik de cursus bij Sasja gevolgd. Door de creatieve oefeningen kon ik een paar uur lang helemaal uit mijn hoofd komen en flow ervaren. Na een les voelde ik me altijd een beetje lichter. Wat mij aansprak was de persoonlijke benadering, waarbij er ruimte was om ervaringen met elkaar te delen. Het voelde als een prettige omgeving waarin ik kon oefenen om mijn perfectionisme te laten varen en het creatieve proces vanzelf te laten ontstaan. Iets wat ik moeilijk vindt, maar waar de cursus me zeker bij geholpen heeft! De opdrachten waren leuk en uitdagend, de kleine groep was fijn en de begeleiding van Sasja was heel prettig. Ik zou deze cursus zeker aanbevelen!

~ Yvonne E. 

Deze cursus heeft me veel gebracht. Ik heb gemerkt dat er creativiteit in me zit, die ik niet voor mogelijk had gehouden. Aan de oefeningen tijdens de workshops en aan het huiswerk heb ik veel plezier beleefd. Na de workshops ging ik met een glimlach op mijn gezicht en een ontspannen gevoel naar huis.

Sasja geeft de cursus met enthousiasme en met humor. Ze geeft aanwijzingen op een natuurlijk manier zonder aan te dringen. Ze zorgt voor een veilige omgeving. Heel veel dank, ik heb ervan genoten! Ik kijk uit naar de artist flow! 

~ Yvonne

Ik heb de cursus ervaren als een verruimende, verdiepende en creatieve periode van meer expressie te geven aan mezelf; meer vertrouwen, met meer moed, met meer compassie naar mezelf kijken. 

Ik ben ik heel erg enthousiast over de manier waarop Sasja ons begeleid heeft; puur en geloofwaardig, met in acht neming van de coronamaatregelen maar ook thee, lekkers, warmte, ventilatie, aandacht voor iedereen, goeie materialen, voldoende ruimte en uitnodiging tot delen. De creatieve oefeningen vond ik heel erg mooi, verrassend en afwisselend.

Voor mijn gevoel hadden we van begin af aan als groep een mooie klik. Ik voelde me vrij en veilig. 

~ Annemieke

 

Als je in rustig vaarwater zit, het kabbelend wel goed gaat en je denkt; kom laat ik een gezellige creatieve cursus doen!

Dat je samen gaat onderzoeken, gaat spelen en je in een paar weken in een chaos beland, de creativiteit gaat stromen en je creatieve uitingen hebt die je nooit had gedacht. Dat je vol zit met nieuwe leuke ideeën die je allemaal wilt gaan doen. Oude creatieve explosies weer opborrelen en vragen om opgepakt te worden. Dat je wereld ineens kleurrijker, voller, intenser wordt.

En als je samen tot een afronding komt en merkt wat het je heeft gebracht, wil je vasthouden, doorgaan in de veiligheid van de warme bedding.. gelukkig is er the artist flow! lieve groet!

~ Pauline

bottom of page