Afgelopen weken heb ik samen met een mooie groep mensen mogen werken aan The Artist Way. Het is lastig van te voren in te schatten wat het werken met dit boek, de groep en de magische begeleiding van Sasja je gaat brengen, maar het was onevenaarbaar. Op alle levensgebieden heeft het me veel meer creativiteit en plezier gebracht alsmede inzicht hoe ik bepaalde creatieve processen in het verleden saboteerde. Ik heb moed en vertrouwen en plezier teruggevonden. Sasja is een ware kunstenaar die zich met hart en ziel toelegt op ons creatieve proces. Verassende opdrachten en diverse werkvormen en materiaalgebruik maakt dat je je innerlijke kunstenaar weer vindt en gaat waarderen.                             
~ Josien
Ik vond het super fijn! Het heeft weer e.e.a. in beweging gebracht. Als je het gevoel hebt niet vooruit te komen, als je de inspiratie mist, als je gewoon wat anders wilt, maar je weet nog niet precies wát… ik raad het je aan. Een enorme uitdaging , een bron van inspiratie, levenskunst en levenslust! Meer zelfvertrouwen in mijn creativiteit ontwikkelen. Ik kan nu weer vooruit. Lekker bezig zijn en mooie dingen maken. Sasja toont respect voor een ieders eigen manier van werken, voor ieders eigen proces. Alles mag niets moet! Hier ben ik je heel dankbaar voor! Dankjewel Sasja!
~ Annet Poelen
Ik heb de cursus als heel prettig ervaren! Sasja heeft een uitnodigende en laagdrempelig manier van begeleiden. De sfeer was fijn; humor, ruimte om te delen en de diepte in te gaan en dan toch weer aan het werk! Super! Heel hartelijk dank.  
~ Marijke
Met veel plezier heb ik de cursus bij Sasja gevolgd. Door de creatieve oefeningen kon ik een paar uur lang helemaal uit mijn hoofd komen en flow ervaren. Na een les voelde ik me altijd een beetje lichter. Wat mij aansprak was de persoonlijke benadering, waarbij er ruimte was om ervaringen met elkaar te delen. Het voelde als een prettige omgeving waarin ik kon oefenen om mijn perfectionisme te laten varen en het creatieve proces vanzelf te laten ontstaan. Iets wat ik moeilijk vindt, maar waar de cursus me zeker bij geholpen heeft! De opdrachten waren leuk en uitdagend, de kleine groep was fijn en de begeleiding van Sasja was heel prettig. Ik zou deze cursus zeker aanbevelen!
~ Yvonne