top of page
The artist's way-min.jpg

TEKENEN 

Tekenen enzo
in het Pakhuis, Cuijk

Weet je nog dat ongedwongen tekenen in je kinderjaren en hoeveel plezier je daar in had? Wil je dat plezier weer  terugvinden? Half september 2023 start ik een tekencursus in het Pakhuis te Cuijk. Tekenen wordt nog leuker als je technieken onder de knie krijgt waarmee je je werk net dat extra WOW kunt geven. Net als leren schrijven is er bij tekenen heel veel wat je gewoon kunt leren. In de lessen gaan we steeds in op een stukje techniek waarbij het voornamelijk gaat om "opnieuw" te leren observeren. We oefenen binnen gevarieerde opdrachten waarbij realiteit en fantasie elkaar afwisselen. Het plezier in tekenen gaat samen met de vrijheid van experimenteren en oog krijgen voor schoonheid om ons heen. We maken gebruik van verschillende materialen zoals potlood, inkt, pastelkrijt en aquarelverf. Je mag vrij gebruik van maken van de materialen binnen de lessen. Tekenblok of papier zijn wel tegen vergoeding.

Mijn naam is Sasja Cappendijk, ik heb een academische achtergrond in Design en Kunst en bied begeleiding op persoonlijk niveau.  De lessen zijn toegankelijk voor iedereen mét of zonder tekenervaring. Zin in tekenen?! Sluit je aan!

  • Locatie:  Pakhuis, Kerkstraat 1 te Cuijk.

  • Deelname werkt met een knipkaart voor 10 lessen  €220   inclusief gebruik van materialen op locatie. 

  • Kaart is op te maken binnen 3 maanden (12 lesmomenten).

  • Dinsdagochtend van 9.30 tot 12.15 uur. 

  •  september - oktober - november

september    12, 19, 26
oktober         3, 10, 17, 24, 31
november     7, 14, 21, 28

Enthousiast? Stuur dan een berichtje zodat ik je op de lijst voor belangstellenden kan zetten.

Begin september stuur ik je een mail ter herinnering en kun je inschrijving voor de cursus of voor een proefles, al dan niet bevestigen.  Ik kijk uit naar een nieuw tekenavontuur samen met jou!

tekenen.jpg
bottom of page