top of page

Creativiteit is één van de belangrijkste menselijke eigenschappen die bijdraagt aan het gevoel van persoonlijke en gemeenschappelijke well-being. Op de werkvloer werkt creativiteit door in het teamgevoel, innovativiteit en betrokkenheid. Heel begrijpelijk dus dat u zoekt naar een geknipte workshop voor uw team. Dit is het juiste adres om een fantastische workshop te organiseren. De hoofdworkshop; "Grafisch Schilderen" is een bewezen succes. Er bestaat de mogelijkheid de workshop uit te breiden tot een creatief dagdeel waarin aanvullende activiteiten worden aangeboden. 

Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

grafisch schilderen1 .jpg
grafisch schilderen2.jpg

In de workshop Grafisch Schilderen maken jullie een gezamenlijk kunstwerk. Creativiteit, samenwerking en interactie zijn hierin de sleutelwoorden. 

In deze workshop gaan jullie in groepsverband een grafisch kunstwerk schilderen. Het kunstwerk ontvouwt zich als een soort raamwerk en wordt niet vooraf bedacht maar ontstaat in het moment. Deelnemers worden geprikkeld om zelf lijnen, symbolen en figuren te ontwerpen die samensmelten tot één geheel. Door afstemming op elkaar, observatie, creativiteit en fantasie, zal gestaag een grafisch kunstwerk ontstaan dat iedereen zal verrassen. 

1,5 uur  €400 ex. btw  Max. 16 (meer in overleg)

3 uur €600 ex. btw  Max. 16 (meer in overleg) Hierbij wordt de hoofdworkshop uitgebreid met andere creativiteiten.

Bij particulieren worden andere prijzen gehanteerd

MOGELIJKHEDEN EXTRA ACTIVITEITEN BIJ DAGDEELWORKSHOP (van 3 tot 4 uur)

  • associatief schrijven/vertellen

  • kleur composities

  • meditation

  • yoga

bottom of page