Over SoulCollage ®

SoulCollage®
SoulCollage® is een unieke creatieve methode die je helpt je open te stellen voor je diepere lagen. SoulCollage® geeft je verrassend snel nieuwe inzichten door je uit je hoofd en bij je intuïtie te brengen, het raakt mensen direct in de kern. Tijdens dit creatieve, transformatieve proces wordt gewerkt wordt met de collagetechniek. De kracht van beeldtaal is bijzonder sterk en prikkelt onze rechter hersenhelft, die verbonden is met onze gevoelens, creativiteit en avontuurlijkheid. 
Werkwijze SoulCollage®
writing.jpg
WERKWIJZE

De workshops zijn opgebouwd uit: Inleiding, Meditatie/Visualisatie, Collage-kaarten maken en SoulCollage®-proces toepassen. Tijdens de workshop merk je al snel dat ieder in dezelfde flow zit . Voor het maken van de SoulCollage®-kaarten werk je met de collage-techniek, iedereen kan het! Intuïtief gekozen afbeeldingen vormen al knippend, scheurend en plakkend je SoulCollage®-kaarten. Bij het SoulCollage®-Proces gebruik je je collagekaarten als spreekbuis van jouw innerlijke facetten. Alleen jij bent "vertaler" van jouw SoulCollage®-kaarten. Eventuele schroom om vanuit je collages te spreken valt binnen luttele seconden weg. Onderling je inzichten delen met creativiteit als vervoersmiddel, versterkt het bijzondere gevoel van eenheid in verscheidenheid. Tijdens dit proces ontdek je de veelzijdigheid van jouw innerlijke wijsheid.

Door je bewust te worden hiervan kom je tot waardevolle inzichten.

SoulCollage® is een ware ontdekkingsreis.

Grondlegger SoulCollage®

Seena B. Frost

Seena B. Frost
SoulCollage® is ontwikkeld door Seena B. Frost, Psychologe en Psychotherapeute met een passie voor spiritualiteit en creativiteit. Seena heeft met SoulCollage® een methode ontwikkeld die je in staat stelt om op een creatieve en intuïtieve manier persoonlijke inzichten op te doen.
(info: www.soulcollage.com  enwww.soulcollage.nl)

Facilitator

Sasja Cappendijk

WP_20150708_188_edited.jpg
Facilitator license Sasja Cappendijk
De training tot SoulCollage® Facilitator geeft mij de bevoegdheid zelf workshops te begeleiden. Het eigen maken van het SoulCollage® proces was een bijzondere ervaring! Ik kijk er naar uit om deze methode met jou te mogen delen!

Inspiratie

Verdieping

Acceptatie

Intuïtie

Creativiteit

Zelfkennis

Levensrichting

Ontwaken

Verbeeldingskracht

Balans

Persoonlijke groei

Inzichten