Wil je tekenen en schilderen vanuit waarneming of juist vanuit een spontane benadering?

Kom passievol tekenen en schilderen, vanuit je kern tot op het doek! Voor alle niveaus biedt ik volop uitdaging!   Beginners maken een bezielende jumpstart en meer ervaren creatievelingen verbreden hun kunstzinnige horizon.

 

Of je nu naar de realiteit wil leren schilderen of juist meer abstract of intuitief, je zult gebaat zijn met praktische vaardigheden. Ieder workshop biedt ik oefeningen aan waar jij werkt aan de uitbreiding van jouw "gereedschapskist".  Leer over toonwaarden, contrast, vorm, kleur, diepte en gestalt en geef je werk die extra dimensie. Je krijgt tijdens de worshops de kans om verschillende materialen te proberen en zo te ontdekken wat jou het beste ligt.  

Hoewel oefeningen gezamenlijk worden gedaan, zal ik ieder zo veel mogelijk persoonlijk begeleiden.  Ervaring is niet belangrijk, ieder volgt zijn eigen weg.

De workshops zijn los te volgen, maar wil je écht naar een algehele groei toe werken, dan is het raadzaam om met regelmaat deel te nemen. De workshops bestaan uit een introductie,  praktische vaardigheden, oefeningen om creativitijd rij te maken, gevolgd door het werken aan een gegeven onderwerp of onderwerp naar eigen keuze. 

De atelierdagen duren ruim 2,5 uur. Lessen zijn te volgen op donderdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur. Het teken-schilder atelier is uitsluitend voor volwassenen.

Covid en Kunst

Creatieve interactie, groepsdynamiek, feedback, bemoediging, inspiratie.....het draagt allemaal bij aan het plezier van creëren en je happy voelen.  Ook ik wil zo veilig mogelijk mijn atelier openen voor jou. Mocht je hierover vragen hebben, neem dan gerust contact op.

- Het atelier is ruim. Om die ruimte te waarborgen werk ik met kleine groepjes

- Diverse hygiene maatregelen worden  getroffen.

- Data zijn onder voorbehoud van rivm-richtlijnen. Data kunnen evt. verschoven/geannuleerd worden.

- Indien er geen voortgang kan plaatsvinden, wordt resterende bedrag gerestitutioneerd.

Door wie:  Sasja Cappendijk

"Met passie begeleid ik deelnemers in hun creatieve ontdekkingsreis. Ik hecht veel waarde aan de persoonlijke creatieve groei.  Vaardigheden in combinatie met ontwikkeling van persoonlijke intuïtie en creatief vermogen, zijn mijn focuspunten tijdens het atelier. Als Kunstenaar werk ik in verschillende disciplines. Ik ben opgeleid aan de Design Academy Eindhoven (Vormgeving & Design), Nieuwe Kunstacademie Utrecht (algemeen) en de Academie voor Schone Kunsten Arendonk (Schilderen). Een fijne fundering waarop ik verder bouw aan zowel mijn persoonlijk werk als door het geven van cursus en workshops. 

Workshops zijn op donderdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur.

Meld je aan en hoor of het doorgaat en er plaats is.

Deelname per les of met knipkaart

Wil je een losse atelierdag meedraaien, dan geef je je van te voren op via onderstaande knop. Deelname €30 per workshop.

Schaf je een knipkaart aan die geldig is voor 4 atelierdagen, dan betaal je hiervoor €115.

Ook hier meld je je steeds per workshop vooraf aan. De knipkaart is geldig t/m december 2020.  

 

De deelname is inclusief btw. en gebruik van gereedschap en materialen (verf, potloden, pennen, krijt, inkten etc).   Canvassen, geprepareerd karton en dik teken/aquarelpapier zijn aan te schaffen in het atelier of zelf mee te brengen.

Locatie

Atelier SasArtCreation bevindt zich in de Molukkenstraat 1 te Nijmegen

Ingang om de hoek Archipelstraat, 12 min. loopafstand van centrum.

cursus schilderen in atelier SasArtCreation, Nijmegen