Wil je tekenen en schilderen vanuit waarneming of juist een meer spontane en gedurfde benadering? Kom passievol tekenen en schilderen, vanuit je kern tot op het doek! Voor alle niveaus biedt ik volop uitdaging!   Beginners maken een bezielende jumpstart en meer ervaren creativelingen verbreden hun kunstzinnige horizon.  Werken vanuit  jouw interesse en vanuit verschillende kunstzinnige invalshoeken,  begeleiding gericht op jouw persoonlijke groei? Welkom in het atelier!  

De atelierdagen duren ruim 2,5 uur. Dit vliegt voorbij, maar geeft je genoeg gelegenheid om je echt te verdiepen in je werk. Lessen zijn te volgen op donderdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur.

Het teken-schilder atelier is voor volwassenen.

Corona en Kunst

De creatieve interactie, groepsdynamiek, feedback, bemoediging, inspiratie.....het draagt allemaal bij aan het plezier van creëren en je happy voelen. In tijden als deze zijn we ons daar nog meer bewust van geworden.  Aanpassingen zijn onvermijdelijk en ook ik wil op een zo verantwoord mogelijke manier mijn  atelier openen . Mocht je hierover vragen hebben, neem dan gerust contact met me op. Hier volgen enkele veranderingen:

  1. Het atelier is zeer ruim. Deze ruimte wil ik ook kunnen waarborgen  voor deelnemers en daarom werk ik met kleine groepjes van maximaal 4 deelnemers.

  2.  Diverse hygiene maatregelen worden  getroffen.

  3. Geen lange termijn-plannen voorlopig. Ik bied losse lessen aan ofeen knipkaart voor 4 maal. Mijn motto is "Go with the Flow" in dit geval. Dagen kunnen verschoven worden, tijden aangepast indien dit wenselijk of noodzakelijk is.  

Lesopbouw

  • Onthaasten.

  • Schilder/teken of anders-opdracht waarbij de focus zowel kan liggen op technische vaardigheden als op het vrij maken van je creatief vermogen.

  • Werken aan een onderwerp naar eigen keuze of verder verdiepen in de voorafgaande opdracht. 

Door wie:  Sasja Cappendijk

"Met passie begeleid ik deelnemers in hun creatieve ontdekkingsreis. Ik hecht veel waarde aan de persoonlijke creatieve groei.  Vaardigheden in combinatie met ontwikkeling van persoonlijke intuïtie en creatief vermogen, zijn mijn focuspunten tijdens het atelier. Als Kunstenaar werk ik in verschillende disciplines. Ik ben opgeleid aan de Design Academy Eindhoven (Vormgeving & Design), Nieuwe Kunstacademie Utrecht (algemeen) en de Academie voor Schone Kunsten Arendonk (Schilderen). Een fijne fundering waarop ik verder bouw aan zowel mijn persoonlijk werk als door het geven van cursus en workshops. 

Lesdata 2020

We go with the flow, zodra mag en kan zullen atelierdagen worden ingepland op donderdagochtend van 10.00 tot 12.30 uur.

Deelname per les of met knipkaart

Wil je een losse atelierdag meedraaien, dan geef je je van te voren op via onderstaande knop. Deelname €30 

Schaf je een knipkaart aan die geldig is voor 4 atelierdagen, dan betaal je hiervoor €116,

De knipkaart is geldig t/m december 2020.  

 

De deelname is inclusief BTW, gebruik van gereedschap en materialen (verf, potloden, pennen, krijt, inkten etc). Canvassen en dik tekenpapier zijn voor eigen kosten en ofwel in winkel of atelier aan te schaffen tegen kostprijs.

Locatie

Atelier SasArtCreation bevindt zich in de Molukkenstraat 1 te Nijmegen

Ingang om de hoek Archipelstraat, 12 min. loopafstand van centrum.

cursus schilderen in atelier SasArtCreation, Nijmegen