ABOUT Sasja Cappendijk

When the magic happens

Ik ervaar iets magisch wanneer verf onder mijn handen een verhaal begint te vertellen. Kunst maken doe ik met heel mijn ziel en zaligheid!  Als ik schilder maken ogenschijnlijke tegenpolen samen een rondedansje; sereniteit, balans en zen met uitbundigheid, rebellie en uitgesprokenheid. Kunst maken is voor mij zowel een poging om grip te krijgen op het leven, als het los laten ervan.

Ik schilder vanuit intuïtieve kracht waarbij de zintuiglijke effecten van kleur, vorm en design een geweldige inspiratiebron vormen.

In creatieve flow, surf ik op mijn enthousiasme en het geluk te mogen creëren! 

 

 

MIJN DRIJFVEER OM WORKSHOPS TE GEVEN

Ik ben ervan overtuigd dat creativiteit iets is wat we allen in ons hebben!

Bovenal heeft het een verbindende en helende kracht. Creatieve groepsdynamiek geeft energie! Mijn streven is samen vrijer, speelser en meer ontspannen om te gaan met onze creatieve vermogens en het vinden van onze eigen stem. Laten we samen meer kleur in de wereld brengen! Let's Create!

Onderweg in het leven raken we ons vertrouwen in creativiteit vaak kwijt. Ons innerlijk kunstenaarskind heeft ergens een flinke deuk opgelopen. Creatieve ontdekkingen worden bruut onderworpen aan een eisenpakket, zowel van buitenaf als zelfopgelegd. Zodra je een poging waagt, spreken duizend innerlijke kwelduiveltjes je toe en verzand je goede voornemen tot een dorre woestijn. 

Herkenbaar?

Wat lopen we een hoop mis als we het hierbij laten! Als we geen risico's meer durven te nemen en uit onze comfortzone durven te komen. Creativiteit geeft zoveel meer kleur aan het leven, maakt alles zoveel mooier en intenser! Kunst maken gaat niet over een mooi plaatje schilderen, maar over verbinding maken met jezelf én met anderen, grenzen verleggen, ontdekken, spelen, expressie, heling en gelukkig voelen!

Inderdaad, het verreist een dosis lef om jezelf te laten zien aan de wereld. Meestal denken we te weten wat anderen van ons en ons werk vinden. Maar het feit is....we weten er nada-niets van en het zou ons ook niet moeten afremmen, toch? Laten we eindelijk onze imaginaire obstakels eens opruimen!  We hoeven en kunnen onmogelijk iedereen pleasen, daar hebben we bovendien toch geen controle over. Waar we wel controle over hebben is hoe we onze creativiteit kunnen inzetten en laten groeien.

 

Uit ervaring weet ik dat dit best lastig is in je uppie. Mijn creatieve "helingsreis" begon enkele jaren geleden door de ontdekking van "The Artist's Way". Hoewel ik een creatief doorspekte achtergrond heb, zat ik een tijdlang muurvast en dat merkte ik in alles. Door me bewust te worden van de manier waarop het creatieve proces verloopt, voel ik mij nu krachtiger dan ooit tevoren. Mijn enthousiasme over onze creatieve gave is zo groot, dat ik je graag begeleid op jouw creatieve avontuur!

Testimonials

De workshops die ik heb gevolgd bij Sasja heb ik als enorm inspirerend ervaren. Er hangt een warme  sfeer. Sasja begeleid vol enthousiasme en geeft je het vertrouwen in je eigen creativiteit. 

Annet Dorsman

Wat is het heerlijk om met een groep gelijkgestemde creatievelingen aan de slag te gaan, nieuwe mogelijkheden te ontdekken en jezelf te uiten!

Ik heb een workshop SoulCollage gevolgd bij Sasja, een mooie en bijzondere ervaring 

Fabienne 

Marianne de Vriend