Hi !

Wat fijn dat ik mijn passie met je mag delen!

Mijn naam is Sasja Cappendijk. Mijn hele leven heeft creativiteit mijn pad bepaald.  Een pad vol bergen, dalen, zijwegen en ontdekkingen en met prachtige uitzichten en inzichten.

Ik wordt gedreven door mijn interesse in creatieve expressie in de breedste zin van het woord. Ik heb in vele artistieke vijvers gevist. Bij iedere ontdekking van nieuwe expressieve mogelijkheden wordt ik blij. Ik omarm mijn creatieve diversiteit en voel me geïnspireerd deze in te zetten bij het  creatief verrijken van anderen.  

In 2013 ben ik gestart met SasArtCreation. Ik beschik over een fijne atelierruimte in Nijmegen en kijk er naar uit creativiteit met jou te mogen delen!

 

Wat me drijft.

Ik ben ervan overtuigd dat creativiteit iets is wat we allen in ons hebben, dat het inherent is aan de mens. Onze  immense bron aan creatief vermogen, scheppende en innovatieve kracht, onderscheid ons van ieder ander levend wezen.  Het brengt je naar een ander bewustzijnsniveau door verbinding te maken met je persoonlijke intuïtie. Door creativiteit  geef je expressie  aan emoties, gedachtes, dromen en verlangens.

Eventuele remmingen op creatief gebied hebben voornamelijk te maken met onze mindset. Meer werken vanuit intuïtie geeft soms het gevoel controle kwijt te zijn. Maar in feite betekent het dat je meer in lijn bent met je innerlijke wijsheid en je meer je hart volgt.  Bij het geven van mijn cursus en workshops speel ik hier op in. Mijn streven is het om deelnemers vrijer en meer ontspannen om te laten gaan met hun creatieve vermogens. Het proces van het ontdekken en scheppen zélf staat voorop. Desalniettemin hecht ik ook zeer veel waarde aan het ontwikkelen van technische vaardigheden.  Hoe bekwamer je hierin wordt, des te meer gereedschap je in handen hebt om jezelf expressief te uiten.  Binnen een groep is het belangrijk dat er ruimte en veiligheid wordt geboden  waarin je kunt groeien. Het is mijn hartenwens dat ik mensen mag inspireren in het ontdekken en ontplooien van hun creativiteit.

CV Sasja Cappendijk

 • Kunstenaar, Creatief pionier.

 • Breed georiënteerd op kunstzinnig vlak  voor zowel  ruimtelijk werk als werk op het platte vlak. Vertrouwd met een diverse scala aan disciplines.

 • Passie voor Kunst en Design, Zang, Dans en Drama.

 • Mijn geliefde bewegingsvormen zijn; yoga, dans, wandelen, roeien en zwemmen.

 • Rust en reflectie vind ik in meditatie, schrijven en dichten.

 • Drijfveer:  Creatieve golf verspreiden.  Creativiteit een belangrijkere plaats geven in de samenleving en in ons functioneren. Enthousiasmeren van deelnemers en ze mee te nemen buiten de gebaande paden.  

 • Scholing: Academie voor Schone Kunsten Arendonk met specialisatie; Schilderen, Kunst Academie Utrecht (NAU); algemeen,  Design Academy Eindhoven; Product Design , Studie Mode en Kleding.

 • Training en cursussen:  SoulCollage® Facilitator, Beeldhouwen, Beeldend werk,  Zangles, Dans.

 • Talen: beheersing van Nederlands, Engels en Frans.

 • Werkervaring: Gewerkt als Product Designer bij Koninklijke Begeer.

 • Voormalig vrijwilligerswerk: Tahiri Kunst-Comité ; opzetten van Kunstweek en organiseren van exposities. 

 • Eigenaar van SasArtCreation  sinds 2013.  Samenstellen en begeleiden van creatieve workshops.

Testimonials

De workshops die ik heb gevolgd bij Sasja heb ik als enorm inspirerend ervaren. Er hangt een warme en geborgen sfeer. Sasja begeleid vol enthousiasme en geeft je het vertrouwen in je eigen creativiteit. 

Annet Dorsman

Wat is het heerlijk om met een groep gelijkgestemde creatievelingen aan de slag te gaan, nieuwe mogelijkheden te ontdekken en jezelf te uiten!

Ik heb een workshop SoulCollage gevolgd bij Sasja, een mooie en bijzondere ervaring 

Fabienne 

Marianne de Vriend