top of page

2021 Jaar van Positiviteit & Creativiteit

Vol vertrouwen blik ik 2021 in, dit wordt het jaar van positiviteit en creativiteit! Ik voel het!

Wat al die tijd heeft kunnen groeien in de knop, mag nu ontluiken! Creativiteit zorgt voor dat feelgood stofje wat je hersenen aanmaakt; serotonine. Samen creatief bezig zijn heeft iets magisch! Creativiteit werkt aantrekkelijk, stimulerend, verbindend en upliftend! Dat verzin ik niet, dat is wetenschappelijk bewezen. Dat het zo is, kan ik wel beamen. Tijdens de cursus The Artist Way zie ik vaak dat mensen wat afgemat binnenkomen. Gaandeweg komt energie en glans in de ogen weer terug, en wordt het in mijn atelier steeds bedrijviger en gezelliger. Tegen "sluitingstijd" blijven deelnemers nog vaak wat dralen omdat ze eigenlijk nog niet weg willen, hahaha! Ik kan het niet vaak genoeg zeggen hoe belangrijk creativiteit is!bottom of page