DSC_0335.JPG

cursus
KUNSTCOLLAGES 

vanaf september 2022

Je eigen kunstwerken maken, hoe leuk is dat! Daar hoef je echt geen kunstervaring voor te hebben want ik ga veel "geheimen" met je delen waarmee jij een boeiend kunstwerk kunt creëren. In een ontspannen setting creatief aan de slag, spelen met kleur, vorm en beeld, dat is toch een feestje?! Ik zet mijn jarenlang ervaring in om jou te begeleiden, geef je boeiende opdrachten en zorg voor fijn materiaal. 

Kunstcollages maken.png

Collage is een fantastische kunsttechniek, waarbij de kunstenaar gebruik maakt van uitgeknipte of gescheurde stukken papier, die met lijm op een steviger drager (bijv. canvas/karton) geplakt worden. Naast papier kun je natuurlijk allerlei andere leuke materialen gebruiken zoals foto's, tekeningen, verpakkingsmateriaal of textiel. Werken kunnen zowel abstract of geïnspireerd zijn op bijv. een landschap of stilleven. De cursus bied eindeloos veel ruimte voor je creativiteit en is toegankelijk voor iedereen mét of zonder kunstzinnige ervaring. 

Het grote voordeel van Collagetechniek is dat je kunt schuiven en positioneren voordat je een beeld definitief maakt.  Tijdens het creatieproces let je o.a. op sfeer, contrasten, maatvoering, ritme, textuur, vorm en kleur.

Daarbij reik ik je handige tools aan en geef ik je leuke opdrachten waarbinnen jij heerlijk kunt gaan experimenteren.

Als allround kunstenaar werk ik graag met collagetechniek omdat het zo'n toegankelijke manier is om tot verassende beelden te komen. In de lessen Kunstcollages ligt de nadruk op het maken van je eigen artistieke kunstwerken.  ​Wil jij je creatieve blikveld verbreden en heb je zin in een ontspannen en gezellige cursus? This is it! Ik verwelkom je graag in deze cursus. Lees hieronder hoe het werkt.

Cursus kunstcollages.jpg
collage.jpg

PLANNING 2022

De cursus wordt gegeven op vrijdagochtend van 10.00- 12.30 uur.

Bij voldoende belangstelling wordt mogelijk ook vrijdagmiddag van14.00 tot 16.30 uur een les ingepland. 

Als je je inschrijft voor de cursus betaal je voor 8 lessen die je over 10 lesmomenten mag opmaken. 

De lesdata zijn:  

16, 23, 30 september

7, 14 , 21 oktober

4,11,18, 25 november

Locatie: Atelier SasArtCreation, Generaal de Bonskazerne,
Generaal de Bonsweg 1, 5363 ST VELP-GRAVE
Begane grond, gebouw A
Ingang en parkeren aan de voorkant van gebouw A

 

Deelname cursus van 8 lessen: €215 incl. btw

Groepsgroote max. 6 persoon,  individueel inschrijven.

Meld je aan of vraag extra info via onderstaande knop