top of page

workshops
KUNSTCOLLAGES 

 2023

Je eigen kunstwerken maken, hoe leuk is dat! Daar hoef je echt geen kunstervaring voor te hebben want ik help je graag op weg. In een ontspannen setting creatief aan de slag, spelen met kleur, vorm en beeld, dat is toch een feestje?! Ik zet mijn jarenlang ervaring in om jou te begeleiden, geef je tips en zorg voor fijn materiaal. 

Kunstcollages maken.png

Collage is een fantastische kunsttechniek, waarbij de kunstenaar gebruik maakt van uitgeknipte of gescheurde stukken papier, die met lijm op een steviger drager (bijv. karton of papier) geplakt worden. Naast papier kun je natuurlijk allerlei andere leuke materialen gebruiken zoals foto's, tekeningen, verpakkingsmateriaal of textiel. Uiteraard mag je ook eigen materialen mee nemen.  Werken kunnen zowel abstract of geïnspireerd zijn op bijv. een landschap of stilleven. De workshops bieden eindeloos veel ruimte voor je creativiteit en zijn toegankelijk voor iedereen mét of zonder kunstervaring. 

Het grote voordeel van Collagetechniek is dat je kunt schuiven en positioneren voordat je een beeld definitief maakt.  Tijdens het creatieproces let je o.a. op sfeer, contrasten, maatvoering, ritme, textuur, vorm en kleur.

Daarbij reik ik je handige tips en tools aan en de mogelijkheid tot leuke opdrachten waarbinnen jij heerlijk kunt gaan experimenteren.

Als allround kunstenaar werk ik graag met collagetechniek omdat het zo'n heerlijk toegankelijke manier is om tot verassende beelden te komen. In de workshops Kunstcollage ligt de nadruk op het maken van je eigen artistieke kunstwerken.  ​Wil jij je creatieve blikveld verbreden en heb je zin in een ontspannen en gezellige cursus? This is it! Ik verwelkom je graag in deze cursus. Lees hieronder over de planning etc.

Cursus kunstcollages.jpg
collage.jpg

KUNST-COLLAGES

PLANNING 2023

De workshops worden gegeven op vrijdagochtend van 10.00- 12.30 uur.

Je kunt je aanmelden per losse workshops. Houdt de agenda hieronder in de gaten voor aanvullende data

De workshop data zijn op vrijdag:  

10 februari

10 maart

Locatie: Atelier SasArtCreation, Generaal de Bonskazerne,
Generaal de Bonsweg 1, 5363 ST VELP-NB (bij GRAVE)
Begane grond, gebouw A
Ingang en parkeren aan de voorkant van gebouw A

 

Deelname per workshop: €30 incl. btw

Ik werk met kleine groepjes dus meld je tijdig aan als je zeker wilt zijn van een plek.

Meld je aan of vraag extra info via onderstaande knop

bottom of page