SasArtCreation DOE-MEE WORKSHOPS zijn geplande workshops met een vaststaande datum. Je kunt je alleen of met een groepje inschrijven voor deze workshops. Het aanbod zal regelmatig worden aangevuld.  Deze workshops worden gegeven in het atelier van SasartCreation te Nijmegen. Je bent van harte welkom!

Wat zijn jouw focuspunten dit jaar, wat wil jij verwelkomen, loslaten of koesteren? Verlang je naar frisse inspiratie, positiviteit en inzichten? Een Visionboard maken is een inspirerend en creatief proces waarbij je werkt met afbeeldingen. Beeldtaal laat je vanuit je voelen bewust bezig zijn met wat voor jou belangrijk is! Wat zijn je prioriteiten dit jaar? Waar ben je dankbaar voor? Een Visionboard visualiseert je verlangens en focuspunten en helpt deze te ondersteunen.  Je bent van harte welkom!

Datum: zaterdag 18 januari 2020 van 14.00 -17.00 uur

Kosten €38 per persoon. 

Inclusief koffie/thee, wat lekkers. 

Locatie: Atelier SasArtCreation. Molukkenstraat1, Nijmegen.

* Workshop voor volwassenen vanaf 18 jaar.

* Er zijn volop tijdschriften aanwezig om uit te knippen, maar je mag ook zelf beeldmateriaal meebrengen. Ook is het leuk een fotootje van jezelf mee te nemen die je op je visionboard kunt plakken om hem een extra persoonlijke tint te geven.