top of page

Zin in een creatief verdiepend uitje? Diverse losse workshops voor groepen vanaf 3 personen. Onderstaande losse workshops bied ik aan voor groepen vanaf 3 tot 6 personen binnen mijn atelier of eventueel op locatie. Mocht de groep groter zijn, neem dan contact op voor het bespreken van mogelijkheden. Je vormt zelf de groep.  Je kunt op aanvraag een workshop volgen op een ochtend of middag. Verlang jij ernaar om lekker creatief aan de slag te gaan? Vraag een workshop aan en we plannen samen hoe, wat en wanneer.

AANBOD WORKSHOPS:

Schilderen met lef.jpg

Schilderen vanuit de abstract invalshoek van mark-making. Ruimte voor experimenteren en ontdekken. We gebruiken hierbij verschillende technieken en materialen om tot een eindresultaat te komen. Bij deze technieken staat experimenteren in vrijheid voorop waarbij jouw persoonlijk schilderij zich gaandeweg ontvouwt. 

Duur: 2,5 uur    €35 p.p.

DSC_0014.JPG

ZenTekenen is een ontspannen en laagdrempelige tekenworkshop. In deze workshop ga je een individuele tekening maken.  Door lijn voor lijn in een flow, repeterende motieven op papier te zetten, ontstaan verrassende afbeeldingen. Tijdens deze workshop zullen diverse motieven de revue passeren en wordt je ook uitgedaagd je eigen fantasie te gebruiken. Tekenervaring niet noodzakelijk.

Duur: 2,5uur   €35 p.p. 

SoulCollage.jpg
facilitator_logo-slogan_H2v1_5_LR.png

Ervaar de kracht van beeldtaal in deze workshop SoulCollage®. Intuïtief gekozen afbeeldingen vormen al knippend, scheurend en plakkend je SoulCollage®-kaarten. Deze zelfgemaakte collage-kaarten geven je tijdens het SoulCollage®-proces vaak diepe, bijzondere en mooie inzichten.  SoulCollage® is een ware ontdekkingsreis en een workshop met diepgang.

Duur:  3 uur.   €40,00 p.p.

Visionboard.jpg

Een VisionBoard maken is niet alleen leuk, maar je neemt ook de tijd om je te focussen op je onderbewuste, dromen en verlangens. Een visionboard is een grote persoonlijke collage die visueel maakt wat voor jou belangrijk is. Deze creatieve verdiepings-workshop laat je stil staan waar jij nou écht die sprankel van krijgt in je leven. Het visionboard maakt jouw verlangens, ankers en doelen zichtbaar en helpen je deze op magische wijze ondersteunen (law of attraction).

​Deze workshop duurt 2 x 2,5 uur en zal verdeeld worden over 2 dagen. €70,- p.p

collage.jpg

Bij de workshop kunstcollage ligt de nadruk op het maken van een artistiek kunstwerkje. Collage is een fantastische kunstvorm, waarbij de kunstenaar gebruik maakt van uitgeknipte of gescheurde stukken papier en/of ander materiaal, die met lijm op een steviger drager, bij voorbeeld papier of canvas geplakt worden. Ik zet mijn kennis in om jou en je groep te begeleiden. Een inspirerende opdracht kan eventueel in overleg afgestemd worden op de groep. 

​Deze workshop duurt 3 uur. €35,- p.p

bottom of page