Ben jij intussen in je cocoon gaan wonen om er nooit meer uit te komen, of kun jij niet wachten om buitenshuis activiteiten te ondernemen? Voor de laatste groep heb ik goed nieuws! Onderstaande losse workshops bied ik aan voor 2 tot 4 personen (beste is om samen aan te melden, indien mogelijk). De workshops worden gegeven in het ruime atelier in Nijmegen. We houden rekening met de rivm- maatregelen en met elkaar.  Je kunt op aanvraag een workshop volgen op een ochtend of middag. Verlang jij ernaar om er weer eens lekker uit te zijn en creatief aan de slag te gaan? Vraag een workshop aan en we plannen samen hoe, wat en wanneer.

AANBOD WORKSHOPS:

Schilderen met lef.jpg

Schilderen vanuit de abstract invalshoek van mark-making. Ruimte voor experimenteren en ontdekken. We gebruiken hierbij verschillende technieken en materialen om tot een eindresultaat te komen. Bij deze technieken staat experimenteren in vrijheid voorop waarbij jouw persoonlijk schilderij zich gaandeweg ontvouwt. 

Duur: 2,5 uur    €37,50 p.p.

DSC_0014.JPG

ZenTekenen is een ontspannen en laagdrempelige tekenworkshop. In deze workshop ga je een individuele tekening maken.  Door lijn voor lijn in een flow, repeterende motieven op papier te zetten, ontstaan verrassende afbeeldingen. Tijdens deze workshop zullen diverse motieven de revue passeren en wordt je ook uitgedaagd je eigen fantasie te gebruiken. Tekenervaring niet noodzakelijk.

Duur: 2,5uur   €37,50 p.p. 

SoulCollage.jpg
facilitator_logo-slogan_H2v1_5_LR.png

Ervaar de kracht van beeldtaal in deze workshop SoulCollage®. Intuïtief gekozen afbeeldingen vormen al knippend, scheurend en plakkend je SoulCollage®-kaarten. Deze zelfgemaakte collage-kaarten geven je tijdens het SoulCollage®-proces vaak diepe, bijzondere en mooie inzichten.  SoulCollage® is een ware ontdekkingsreis en een workshop met diepgang.

Duur:  3 uur.   €45,00 p.p.

Visionboard.jpg

Een VisionBoard maken is niet alleen leuk, maar je neemt ook de tijd om je te focussen op je onderbewuste, dromen en verlangens. Een visionboard is een grote persoonlijke collage die visueel maakt wat voor jou belangrijk is. Deze creatieve verdiepings-workshop laat je stil staan waar jij nou écht die sprankel van krijgt in je leven. Het visionboard maakt jouw verlangens, ankers en doelen zichtbaar en helpen je deze op magische wijze ondersteunen (law of attraction).

​Deze workshop duurt 2 x 2,5 uur en zal verdeeld worden over 2 dagen. €75,- p.p