Ben je op zoek naar een leuke workshop voor een teamuitje, teambuilding of vriend(inn)en-dagje? Ik geef workshops op locatie of ontvang je groep in mijn atelier. Workshops kunnen qua thematiek worden toegespitst op de groep en gelegenheid. Vraag gerust vrijblijvend informatie of offerte aan (via knop onderaan).

AANBOD WORKSHOPS:

Schilderen met lef.jpg

In deze workshop maakt iedere deelnemer een individueel kunstwerk. We schilderen vanuit een abstract invalshoek. We gebruiken hierbij verschillende technieken en materialen om tot een eindresultaat te komen. Bij deze technieken staat experimenteren in vrijheid voorop waarbij  jouw persoonlijk schilderij zich gaandeweg ontvouwt. 

Duur: 2 uur

Een gezamenlijk Kunstwerk creëren! In deze workshop maken we gebruik van verschillende technieken en materialen om tot een gezamenlijk kunstwerk te komen. De nadruk ligt in deze workshop op kleurgebruik, vorm, vlakverdeling en heeft een decoratief einddoel. Thema wordt aangepast aan groep. De groepsdynamiek en ieders persoonlijke inzet dragen bij aan het uiteindelijke resultaat!

Duur: 2 uur.

ZenTekenen.jpg

ZenTekenen is een ontspannen en laagdrempelige tekenworkshop. In deze workshop ga je een individuele tekening maken.  Door lijn voor lijn in een flow, repeterende motieven op papier te zetten, ontstaan verrassende afbeeldingen. Tijdens deze workshop zullen diverse motieven de revue passeren en wordt je ook uitgedaagd je eigen fantasie te gebruiken. Tekenervaring niet noodzakelijk.

Duur: 2 uur.

SoulCollage.jpg

Ervaar de kracht van beeldtaal in deze workshop SoulCollage® . Intuïtief gekozen afbeeldingen vormen al knippend, scheurend en plakkend je SoulCollage®-kaarten. Deze zelfgemaakte collage-kaarten geven je tijdens het SoulCollage®-proces diepe, bijzondere en mooie inzichten.  SoulCollage® is een ware ontdekkingsreis.

Duur: 2,5 tot 3 uur.

Visionboard.jpg

Een VisionBoard maken is niet alleen leuk, maar is een moment waarbij je de tijd neemt om je te focussen op je onderbewuste, je dromen en verlangens. Een visionboard is een grote persoonlijke collage die visueel maakt wat voor jou belangrijk is. Deze creatieve verdiepings-workshop laat je stil staan waar jij nou écht die sprankel van krijgt in je leven. Het visionboard maakt jouw verlangens, ankers en doelen zichtbaar en helpen je deze op magische wijze te ondersteunen.

Duur:  4 uur.