0

ART SHOP

ABSTRACT ART

for color & design lovers

 

Met mijn werk wil ik empowerment, positiviteit en aandacht uitdrukken. Dezelfde elementen leg ik in mijn creatieproces. Voor mij is het belangrijk dat een schilderij een positieve energie uitstraalt. Met aandacht stel ik boeiende kleurcombinaties samen en zoek ik naar vorm, compositie en textuur. Het maken van kunst is voor mij iedere keer een bijzondere reis vol avontuur en inzichten. 

Kunst speelt een krachtige rol in je interieur als het gaat om het creëren van een fijne thuisbasis met oog voor schoonheid en een prettige energie. Kunst in huis geeft kleur en laat zien dat je met aandacht leeft. 

Welkom in my Art shop! The shop is currently under construction and will be updated soon.

COLLECTIONS

 Ode to color! Collages in graphic shapes, inspired by architecture, landscape or florals.

 

Lush colors, seducing florals and fruits, this collection is about growth and abundance.

PAINTINGS: URBAN

Shelter or wander around in these paintings inspired by architectural shapes.

PAINTINGS: COLOR LAB

Abstracte schilderijen waarin het spel met kleur de hoofdrol speelt.  

ABOUT Sasja Cappendijk

When the magic happens

Ik ervaar iets magisch wanneer verf onder mijn handen een verhaal begint te vertellen. Kunst maken doe ik met heel mijn ziel en zaligheid!  Als ik schilder maken ogenschijnlijke tegenpolen samen een rondedansje; sereniteit, balans en zen met uitbundigheid, rebellie en uitgesprokenheid. Kunst maken is voor mij zowel een poging om grip te krijgen op het leven, als het los laten ervan.

Ik schilder vanuit intuïtieve kracht waarbij de zintuiglijke effecten van kleur, vorm en design een geweldige inspiratiebron vormen.

In creatieve flow, surf ik op mijn enthousiasme en het geluk te mogen creëren! 

 

 

MIS NIETS!

Ben de eerste die weet over nieuwe collecties, workshops/cursus en inspiratietips

Alle foto’s en kunstwerken zijn het exclusieve eigendom van Sasja Cappendijk en vallen onder copyright. Ook na aankoop mogen er geen afdrukken worden gemaakt met commerciele doeleinden, zonder de toestemming van Sasja Cappendijk. De afbeeldingen, illustraties en inhoud van deze website mogen niet worden gekopieerd, verzameld of gebruikt voor persoonlijk of professioneel gewin zonder schriftelijke toestemming van Sasja Cappendijk. Alle afbeeldingen van kunstwerken worden bewaard door Sasja Cappendijk.