ART SHOP

ABSTRACT ART
for color & design lovers
 

Kunst maken is mijn manier van verbinding maken met zowel mijzelf, het universele en de mensheid. Ieder werk neemt me mee op avontuur naar nieuw te ontdekken plaatsen, schenkt nieuwe uitzichten en inzichten. In het creatie-proces laat ik me meevoeren met de stroom van mijn intuïtie. 

Ik neem je graag mee op "expeditie" door de ogen van mijn schilderijen & graphics en ik hoop je hiermee te mogen inspireren.

 

Kunst speelt een krachtige rol bij het creëren van een fijne thuisbasis. Bij het kiezen van Kunst gaat het voornamelijk over wat jou een positief gevoel bezorgt, wat energie in huis brengt en je interieur doet leven. 

De vlag kan uit, de champagne ontkurkt! Om te vieren dat ik met eervolle vermelding de kunstacademie heb afgerond. Dat moet gevierd: tot eind augustus 2022 geef ik jou een uitzonderlijke KORTING van maar liefst 30% op alle kunstwerken in de Artshop. 

Kortingscode GRADUATION22

Heb je interesse in een bepaald werk, dan kan je tot aanschaf overgaan via het winkelwagentje of via mijn mail contact opnemen. Voor vragen over verzending, ophalen of informatie over een bepaald werk,

mail;  sastai9@gmail.com

COLLECTIONS

DSC_0113_edited.jpg
Flowerburst5.JPG

Kleine vrolijke kunstwerken op papier of houtpaneel zorgen voor kleuraccenten in je interieur.

DSC_0060_edited_edited.jpg

Ode aan kleur!  Collages in grafische taal waarin gewerkt is met met verschillende materialen. 

Illuminating1_edited.jpg
ABOUT.jpg

ABOUT Sasja Cappendijk

When the magic happens

Ik ervaar iets magisch wanneer verf onder mijn handen een verhaal begint te vertellen.  Als ik schilder maken ogenschijnlijke tegenpolen samen een rondedansje; sereniteit en balans met uitbundigheid en rebellie. Lyrische en grafische effecten fuseren samen tot een beeld en reflecteren zo de diversiteit van het leven.

Ik schilder vanuit intuïtieve kracht waarbij de zintuiglijke effecten van kleur, vorm en design een diepe inspiratiebron vormen.

In creatieve flow, surf ik op mijn enthousiasme en het geluk te mogen creëren! 

 

 

MIS NIETS!

Ben de eerste die weet over nieuwe collecties, workshops/cursus en inspiratietips

Alle foto’s en kunstwerken zijn het exclusieve eigendom van Sasja Cappendijk en vallen onder copyright. Ook na aankoop mogen er geen afdrukken worden gemaakt met commerciele doeleinden, zonder de toestemming van Sasja Cappendijk. De afbeeldingen, illustraties en inhoud van deze website mogen niet worden gekopieerd, verzameld of gebruikt voor persoonlijk of professioneel gewin zonder schriftelijke toestemming van Sasja Cappendijk. Alle afbeeldingen van kunstwerken worden bewaard door Sasja Cappendijk.