ART SHOP

ABSTRACT ART

for color & design lovers

 

Schilderen is mijn manier van verbinding maken met zowel mijzelf, het universele en de mensheid. Ieder schilderij neemt me mee op een avontuurlijke reis naar nieuw te ontdekken plaatsen, laat me nieuwe uitzichten en inzichten zien. Ik stippel deze reis nooit uit, maar laat mij meevoeren met de stroom van mijn intuïtie. 

Door de "ogen" van mijn schilderijen neem ik je graag mee op deze reis en hoop ik je te mogen inspireren.

Bij het creëren van een fijne thuisbasis met oog voor schoonheid en aandacht voor positieve energie, speelt Kunst een krachtige rol. Het geeft jouw interieur kleur en laat zien dat je met aandacht leeft. 

COLLECTIONS

Kleine vrolijke kunstwerken op papier of paneel zorgen voor kleuraccenten in je interieur.

Ode aan kleur!  Collages in grafische taal waarin gewerkt is met met verschillende materialen. 

DSC_0403%20(2)_edited.jpg
ABOUT.jpg

ABOUT Sasja Cappendijk

When the magic happens

Ik ervaar iets magisch wanneer verf onder mijn handen een verhaal begint te vertellen. Kunst maken doe ik met heel mijn ziel en zaligheid!  Als ik schilder maken ogenschijnlijke tegenpolen samen een rondedansje; sereniteit, balans en zen met uitbundigheid, rebellie en uitgesprokenheid. Kunst maken is voor mij zowel een poging om grip te krijgen op het leven, als het los laten ervan.

Ik schilder vanuit intuïtieve kracht waarbij de zintuiglijke effecten van kleur, vorm en design een geweldige inspiratiebron vormen.

In creatieve flow, surf ik op mijn enthousiasme en het geluk te mogen creëren! 

 

 

DSC_0403%20(2)_edited.jpg

MIS NIETS!

Ben de eerste die weet over nieuwe collecties, workshops/cursus en inspiratietips

Alle foto’s en kunstwerken zijn het exclusieve eigendom van Sasja Cappendijk en vallen onder copyright. Ook na aankoop mogen er geen afdrukken worden gemaakt met commerciele doeleinden, zonder de toestemming van Sasja Cappendijk. De afbeeldingen, illustraties en inhoud van deze website mogen niet worden gekopieerd, verzameld of gebruikt voor persoonlijk of professioneel gewin zonder schriftelijke toestemming van Sasja Cappendijk. Alle afbeeldingen van kunstwerken worden bewaard door Sasja Cappendijk.