ART SHOP

ABSTRACT ART

for color & design lovers

 

Kunst maken is mijn manier van verbinding maken met zowel mijzelf, het universele en de mensheid. Ieder werk neemt me mee op avontuur naar nieuw te ontdekken plaatsen, schenkt nieuwe uitzichten en inzichten. In het creatie-proces laat ik me meevoeren met de stroom van mijn intuïtie. 

Ik neem je graag mee op "expeditie" door de ogen van mijn schilderijen & graphics en ik hoop je hiermee te mogen inspireren. 

Kunst speelt een krachtige rol bij het creëren van een fijne thuisbasis. Bij het kiezen van Kunst gaat het voornamelijk over wat jou aantrekt en voor een positief gevoel zorgt. Dít is wat energie in huis brengt en wat je interieur doet leven. 

COLLECTIONS

DSC_0113_edited.jpg
Flowerburst5.JPG

Kleine vrolijke kunstwerken op papier of paneel zorgen voor kleuraccenten in je interieur.

DSC_0060_edited_edited.jpg

Ode aan kleur!  Collages in grafische taal waarin gewerkt is met met verschillende materialen. 

Illuminating1_edited.jpg
pers1_edited.jpg

In deze beperkte oplage van kleine collages in lijst, is gewerkt met verrassend diepte effecten. 

DSC_0403%20(2)_edited.jpg
ABOUT.jpg

ABOUT Sasja Cappendijk

When the magic happens

Ik ervaar iets magisch wanneer verf onder mijn handen een verhaal begint te vertellen. Kunst maken doe ik met heel mijn ziel en zaligheid!  Als ik schilder maken ogenschijnlijke tegenpolen samen een rondedansje; sereniteit, balans en zen met uitbundigheid, rebellie en uitgesprokenheid. Kunst maken is voor mij zowel een poging om grip te krijgen op het leven, als het los laten ervan.

Ik schilder vanuit intuïtieve kracht waarbij de zintuiglijke effecten van kleur, vorm en design een geweldige inspiratiebron vormen.

In creatieve flow, surf ik op mijn enthousiasme en het geluk te mogen creëren! 

 

 

DSC_0403%20(2)_edited.jpg

MIS NIETS!

Ben de eerste die weet over nieuwe collecties, workshops/cursus en inspiratietips