ABSTRACT SCHILDEREN

by mark-making

MAAK EIGEN ABSTRACTE KUNST

5-delige minicursus

Schuilt er in jou een rebel die eigen kunst wil maken? Heb je zin om abstract en expressief te werken en eens lekker buiten de lijntjes te bewegen?! Ontwikkel je schilderskills en geniet van wat er onder jouw handen groeit in deze 5-delige mini-cursus, hét startschot voor beginnende schilders en een boost voor gevorderden.

Schilderen vanuit de spontane en abstracte benadering van mark-making, is heel andere koek dan klassieke schilderlessen. Centraal in deze minicursus, staat het werken vanuit markeringen. De cursus schept ruimte voor spel met materiaal, kleur en tools. We werken aan onze persoonlijke durf, beweging en spontaniteit. Er zijn geen regels in de abstracte kunst, maar wel veel handige principes die je werk die extra dimensie geven. 

Of je nu een beginnende schilder of al een tijdje bezig bent, dit zal je helpen je persoonlijke intuïtie te omarmen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Ben je in voor deze avontuurlijke cursus en kan je niet wachten om in de verf te duiken? Jij bent welkom!

JA - YES - OUI   Ook expats en anderstaligen welkom, ik kan mij verstaanbaar maken in Nederlands, Engels, Frans

IMPRESSIONS

Klaar om los te gaan?!  Uitbundig of ingetogen, in deze cursus kan het allemaal, het is jouw "me-time".

Sasja Cappendijk

Kunstenaar | Creative Facilitator

Ik kijk er naar uit om samen met jou in de verf te duiken en kunst te maken. Mijn kunstzinnige achtergrond geeft mij veel vaardigheden jou te ondersteunen.  Ik ben opgeleid aan de Design Academy Eindhoven en Kunst Academie Arendonk. Meer weten?

Ik hoop mijn creatief enthousiasme spoedig met je te mogen delen!

Sasja Cappendijk

Covid en Kunst

Creatieve interactie, groepsdynamiek, feedback, bemoediging, inspiratie.....het draagt allemaal bij aan het plezier van creëren en je happy voelen.  Mocht je hierover vragen hebben, neem dan gerust contact op.

- Het atelier is ruim. Om die ruimte te waarborgen werk ik met kleine groepjes

- Diverse hygiene maatregelen worden  getroffen.

- Data zijn onder voorbehoud van rivm-richtlijnen. Data kunnen evt. verschoven/geannuleerd worden.

- Indien er geen voortgang kan plaatsvinden, wordt resterende bedrag gerestitutioneerd.

MIS NIETS!

Ben de eerste die weet over nieuwe collecties, workshops/cursus en inspiratietips

Abstract Schilderen