top of page
Abstract Schilderen cursus.jpg

ABSTRACT SCHILDEREN

by mark-making

MAAK EIGEN ABSTRACTE KUNST
4-delige minicursus

Schuilt er in jou een rebel die eigen kunst wil maken? Heb je zin om abstract en expressief te werken en eens lekker buiten de lijntjes te bewegen?! Ontwikkel je schilderskills en geniet van wat er onder jouw handen groeit in deze 4-delige mini-cursus, hét startschot voor beginnende schilders en een boost voor gevorderden.

Vanaf september: zie planning

schildersmaterialen.jpg

Schilderen vanuit de spontane en abstracte benadering van mark-making, is heel andere koek dan klassieke schilderlessen. Centraal in deze minicursus, staat het werken vanuit markeringen. De cursus schept ruimte voor spel met materiaal, kleur en tools. We werken aan onze persoonlijke durf, beweging en spontaniteit. Er zijn geen regels in de abstracte kunst, maar wel veel handige principes die je werk extra dimensie geven. Je leert dat compositie, toon en kleur, krachtige instrumenten zijn in de kunst. Hier besteden we in de workshops aandacht aan.

Of je nu een beginnende schilder bent of al een tijdje bezig, deze cursus zal je helpen je persoonlijke intuïtie te omarmen en nieuwe mogelijkheden te ontdekken. Ben je in voor deze avontuurlijke cursus en kan je niet wachten om in de verf te duiken? Jij bent welkom!

JA - YES - OUI   Ook expats en anderstaligen welkom, ik kan mij verstaanbaar maken in Nederlands, Engels, Frans

IMPRESSIONS

Klaar om los te gaan?!  Uitbundig of ingetogen, in deze cursus kan het allemaal, het is jouw "me-time".

Abstract schilderen.jpg

Abstract Schilderen

Schuilt er in jou een rebel die authentieke abstracte kunst wil maken?!

Ontwikkel je schilderskills en geniet van wat er onder jouw handen groeit in deze mini-cursus, hét startschot voor beginnende schilders en een boost voor gevorderden.

Sasja Cappendijk

Kunstenaar | Creative Facilitator

Ik kijk er naar uit om samen met jou in de verf te duiken en kunst te maken. Mijn kunstzinnige achtergrond geeft mij veel vaardigheden jou te ondersteunen.  Ik ben opgeleid aan de Design Academy Eindhoven en Kunst Academie Arendonk. Meer weten?

Ik hoop mijn creatief enthousiasme spoedig met je te mogen delen!

Sasja Cappendijk

IMG_20171205_222054.jpg

Covid en Kunst

Creatieve interactie, groepsdynamiek, feedback, bemoediging, inspiratie.....het draagt allemaal bij aan het plezier van creëren en je happy voelen.  Mocht je hierover vragen hebben, neem dan gerust contact op.

- Het atelier is ruim. Om die ruimte te waarborgen werk ik met kleine groepjes

- Diverse hygiene maatregelen worden  getroffen.

- Data zijn onder voorbehoud van rivm-richtlijnen. Data kunnen evt. verschoven/geannuleerd worden.

- Indien er geen voortgang kan plaatsvinden, wordt resterende bedrag gerestitutioneerd.

De korte cursus abstract schilderen bij Sasja is echt n aanrader. In een kleine groep en ze geeft leuke vertrekpunten om vanuit te starten, met snel resultaat. 4 keer les maakt je snel duidelijk of het naar meer smaakt ! Ja dus! Sasja is inspirerend en stimulerend als docent en reikt ook verschillende dingen aan zonder dat dit richting-dwingend voelt. Fijn dat al het benodigde materiaal aanwezig is en daardoor is de  kwaliteit  prijsverhouding ook oké. Het zou heel leuk zijn als er bijv nog n follow up blok van 4 lessen zou komen. Brave and bold. Ik heb Sasja gevonden via internet. Het bleek een voltreffer! 

                                                      ~Carien van Ool​

MIS NIETS!

Ben de eerste die weet over nieuwe collecties, workshops/cursus en inspiratietips

bottom of page